Tuturor ne lipsesc ieșirile în oraș cu prietenii, serile cu muzică, distracție și bună dispoziție. Un bar ce le are pe toate este Interbelik Pub and More.

Un local ce se menține pe piață încă din 1990


În anul 1990, în Ineu a avut loc inaugurarea localului Amicii, al cărui nume are o însemnătate simbolică. Povestea barului continuă și astăzi, însă cu un nou concept. Ca urmare tematica din prezent este inspirată din perioada interbelică, astfel reiese și numele actual al localului, Interbelik.

Pubul cu tematică interbelică


Locația barului a promis încă de la deschidere prin încărcătura istorică a locației. În clădirea respectivă a funcționat, în jur de anii 1800, prima tipografie din orașul Ineu. În anul deschiderii România era o țară proaspăt ieșită din regimul comunist, vremurile fiind complet diferite, la fel și posibilitățile în acest domeniu.

„Am început totul servind sifon cu esență…”

Prima băutură servită în bar a fost sifonul cu esență, ne spune unul din proprietarii localului, Cristina Tripa. „Nici aspectul localului nu era unul spectaculos, pe vremea aceea făcea oricum furori, după revoluție lumea voia să iasă, să cumpere, a fost o perioadă bună de început pentru noi…”

Un nou design, o nouă etapă a localului INTERBELIK. De la „Amicii” la brandul actual

Interbelik Pub


În anul 2016 totul a pornit de la 0, cei de la Interbelik au dorit să creeze un local cu un design inedit. Au început așadar renovările, mai bine spus rebranduirea completă a localui. Totul s-a desfășurat sub îndrumarea unui specialist PR și al unui arhitect. S-a creat un nou design, un brand care să exprime și să puncteze trecutul afacerii de familie Amicii. Schimbarea a pornit de la alegerea noului nume; Interbelik. Odată cu el s-a impus și tema localului și anume perioada interbelică, anii 1920-1940. Astfel localul este complet amenajat în acest stil, de la cele mai mici detalii, pentru a crea ambianța acelor vremuri.

Capacitate și evenimente


Cu o capacitate de 500 de persoane, pub-ul are o terasă cu o priveliște spre oraș, sala propriu-zisă și dispune și de o sală de gaming, unde te poți juca Fifa sau jocuri de societate alături de prieteni. În fiecare week-end se organizează evenimente: seri de muzică live, karaoke sau Stand-up Comedy. În lista localului aflându-se nume mari ale unor artiști români. Ultimul eveniment fiind concertul susținut de Nane, care a adunat peste 400 de tineri.

Atmosfera plăcută, caldă e la ea acasă la Interbelik, iernile sunt mai plăcute când îți bei ciocolata caldă și te așezi comod la masă, ascultând o muzică bună alături de cei dragi. Poți lua chiar și la pachet, barul având un nou concept de produse To Go, servite în pahare personalizate cu produse autentice.

Concert Nane

Prețuri

Dar să nu uităm de un aspect important după care ne ghidăm atunci când alegem un local, nu-i așa?! Astfel, o cafea variază între 7 și 10 lei To Go, iar la bar va fi 5 lei; sucurile sunt de asemenea 5 lei, prețul unei beri este de 7 lei.În serile cu evenimente biletul de intrare variază în funcție de anvergura artistului, pornind de la 15 lei, poate ajunge la 50 de lei de persoană.

Ambianță


Interbelik Pub and More se mulează pe dorințele clienților și o face foarte bine. Te poți bucura de seri liniștite de blues sau nopți de clubbing cu muzică trap, gaming sau să râzi cu lacrimi la un show de Stand-up Comedy. Localul are chiar și un colț dedicat lecturii de unde poți alege din mini bibliotecă o carte pe care să o savurezi la o cafea.
Așadar, dacă ajungi în județul Arad sau pur și simplu îți dorești o experiență nouă, nu rata pub-ul Interbelik, un local cu o poveste cu un aer unic ce continuă și astăzi.

One thought on “Conceptul Interbelik Pub and More”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *