Interviu cu Mircea Bravo. Calea spre succes: „Am avut din start o strategie. Știam că voi scoate bani”

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, care și-a început cariera în mediul online în anul 2013. Originar din Beclean, el a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, însă a renunțat la o carieră în avocatură pentru a se dedica în totalitate unui proiect care l-a făcut cunoscut în mediul online.

Mircea Bravo a oferit mai multe detalii despre începutul carierei sale, și despre activitatea sa din prezent, în contextul pandemiei, într-un interviu acordat pentru Most Wanted Stories.

După ce a terminat Facultatea de Drept, Mircea nu era sigur dacă dorește să continue acest drum. Fiind o persoană cu mult umor s-a decis să evidențieze această calitate pentru a oferi conținut publicului.

Mi-am dat seamă că pot face orice atunci când a apărut internetul. Am realizat că îmi place să fiu în centrul atenției, oarecum intrasem într-o perioadă în care mă cunoșteam, și mi-am dat seama că sunt mai„ narcisist” așa de fel. Am găsit un mod prin care să aduc un plus societății prin acest „narcisism”, spune Mircea.

Așadar, tânărul a prezentat ideea unor prieteni care l-au ajutat în realizarea produsului media de care ne bucurăm cu toții astăzi.

„Am avut noroc ca prietenul meu să fie un producător general la o televiziune, iar ca și „cadou” pentru ziua lui, l-am dus la un prieten care făcea planuri de afaceri, iar împreună am conceput un produs media. Noi ne-am dat seama că online-ul va fi viitorul. Ne am notat totul pe o foaie, și atunci s-a pus în mișcare tot proiectul acesta”, a adăugat Mircea Bravo.

Mircea a avut de la început o strategie clară a proiectului. El și-a dedicat tot timpul și toată energia în dezvoltarea produsului media.

„A fost de la început serioasă treaba. Eu aveam două job-uri de la care primeam un salariu, iar momentul în  care am renunțat la ele am realizat că trebuie să câștig bani din treaba asta. Am primit banii după un an și jumătate, nu mi-am făcut griji pentru că știam că îi voi primi, așa îmi era construită toată strategia”, povestește tânărul.

Interviul integral audio îl puteți asculta aici:

2 thoughts on “Interviu AUDIO cu Mircea Bravo. Calea spre succes: „Am avut din start o strategie. Știam că voi scoate bani””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *