În ultima perioadă internetul a fost acaparat de imaginea în care politicianul american, Bernie Sanders, încerca să se ferească de frigul din timpul inaugurării noului președinte, Joe Biden. Imaginea a devenit un meme, iar acest lucru îl vom face și noi. Începem călătoria pe lună.

Etapa 1

Pentru a duce lucrurile puțin mai departe (la propriu mai departe), vom împinge lucrurile spre absurd. Tematica abordată este legată de spațiu, iar pentru asta avem nevoie de materialele potrivite.

Surse: DeviantArt (fig. 1, 2, 3), Unsplash (fig. 4), The New York Times (fig. 5)

Principalele puncte de interes ale conceptului vor fi figurile 1, 4 și 5. Vom începe prin a realiza selecția elementelor.

Etapa 2

Imaginea 4 conține elemente nedorite. Pentru a scăpa de ele putem folosi tool-uri precum Spot Healing brush sau Patch Tool.

Etapa 3

După realizarea acestei etape putem amplasa toate selecțiile pe un fundal comun pentru ideea finală a conceptului.

Etapa 4

Urmează să adăugăm umbrele și să potrivim culorile tuturor elementelor. Această etapă oferă unitate lucrării și o aduce la viață.

Etapa 5

În etapa finală folosim efecte de ceață pentru a da senzația de praf spațial. Ajustăm luminile și culorile acestora și adăugăm ultimele detalii.

Acesta este rezultatul final. Putem spune că povestea din spatele conceptului este dorința domnului Bernie Sanders de a sta în interiorul unui fast food. Acesta este dispus să meargă în spațiu. Dar fără succes. Călătoria pe lună a fost un eșec. Acesta devine morocănos și decide să rămână acolo. Posibil același lucru l-am face si noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *